De pijn die door me lichaam raast
Gister, morgen, laatst.
Die slagen, steeds meer en meer
Ach die doen niet meer zeer
De pijn van ongeluk raast maar door
Ben nergens meer in staat voor
Wanneer laat het me vrij?
Eerder kan ik niet gelukkig zijn niet blij
Laat me alleen, blijf van me af
Want er komt een dag dat ik jouw straf