Wanhopig zoekend,
Dwalend in het huis,
Op zoek naar liefde,
Op zoek naar diegene die mijn eenzaamheid weg neemt.
Wanhopig bang,
Om jou kwijt te raken.
Maar eigenlijk,
Weet ik heel goed, dat ik je al kwijt ben.
Het is inmiddels bijna net zo lang uit als dat het aan was.
Even dacht ik dat het beter ging,
Maar helaas,
Het was maar een seconde.
Wanhopig bang...