Een schot,een punt,'t is Overmars
De keeper vloekt,begrijpt geen snars
The skybox,whine and good cigars
The stockmarket and brand new cars
Een val,een schreeuw,een been staat dwars
Paniek en hollen met brancards
De speakerstem,wat klinkt hij bars
Stop gooien spul naar doelman Lars
De bal van al die fratsen wars
Rolt zwijgend door het groene gars
En Kareltje die eet een...
lekkere chocoladereep
En is volledig in de greep