Het is zo'n raar gevoel
Dat misschien in mij
Nog iemand anders leeft
Dat door mijn fout
Een onschuldig leven
Kapot gemaakt zal worden
Het is allemaal zo verwarrend
En ik weet niet wat te doen
Iedere keer opnieuw maak ik fouten
Waarom moet ik altijd opnieuw
Een deel van mezelf kapot maken
Ik wil mezelf wel accepteren
Maar ik kan niet goedkeuren wat ik doe
Ik kan er mij niet goed bij voelen
Dat ik het meisje ben dat ik niet wil zijn
Ik haat het leven dat ik heb
En de persoon die ben