Het is niet waar dat mensen zelfmoord plegen om aandacht
Maar ze hebben geen macht
Ze zijn hopeloos
Zij waren ook niet degene die voor dit leen koos
Ze zitten niet te wachten op aandacht
Maar op iemand die hen toe lacht
Die om hun geeft
Dat ie weet waar voor die nog leeft
Want zeg nou zelf
Als je zelfmoord pleegt
Wat heb je dan aandacht?