de zee
de wandeling
de kus
de liefde
de 'oprechtheid'
de rust
waarom gaan?
had moeten blijven
bij jou
nu
ongelukkig einde
het knabbelt nog steeds
ik weet het verdomme niet
nooit meer contact opgenomen
nooit meer het:'Indonesia Lied'
je zong zo veel voor me
ik praalde,in je lach
bij jou veilig
veilig in de donkerste nacht
maar dingen lopen,
zoals ze moeten lopen
knijp mijn ogen dicht
en zie,
mijn zoon
mama's illusie kopen...