in mijn bed
een lege plek
deken van stilte
de nacht tijdloos
elke adempauze vergeven
in mijn gedachten;
tekent zich een roos
een roos voor jou
het verschoont de verschijning
het is lief
laat de achtergrond,
in 't grauw verdwijnen
de lakens uitgedeeld
wat ik niet wou
obstakels herrezen
kreuk in de bouw
mijn roos
blijf ik verliezen?
deze nacht
ik blijf maar dwalen
mijn roos,voor jou
kom je 'm nog ophalen?