wie zegt dat het goed is
wie zegt dat ik jou niet mis
maar we zijn je kwijt
en dat is waarschijnlijk een feit
maar in me gedachtes blijf je altijd bij mij
en sta je altijd aan me zij
ook al zien we je nooit
op een dag, kom ik je tegen,, ooit.
Al moet het in de hemel zijn
Dan nog is het fijn
Nu wil k je zeggen dat ik van je hou
En nu om je rouw
Wanneer horen we wat
Want ik ben dit zat
Je weet dat ik van je hou!!!!