Hij leefde aan de achterkant van de aarde
De plaats die volgens velen enkel een schim is
Waar niemand ooit geweest is
Waar niemand een beeld van heeft
Maar ik weet wel beter
Hij woont daar
In het donkere gedeelte van deze planeet
Waar planten en dieren falen te overleven
Maar waar hij alleen zijn weg kan vinden
Zijn thuis
Hij vertelde me
dat zijn leven net als alle anderen
Ooit zijn einde zal nemen
zodra de maan stopt met lachen
maar dat hij alleen de kracht had
de tijd van zich af te zetten
nu vraag ik me, na al die tijd
hoe het met hem gaat
probeert hij nog steeds zaadjes
te planten in gestorven grond?
probeert hij nog steeds de sterren
te tellen die boven hem hangen?
Of is hem het wachten vergaan
En is hij vertrokken met de huilende maan?