Soms loop ik door mijn dromen
dromen waar alles kan,
waar ik mijn zelfzekerheid en vertrouwen terugvindt
dromen die onwerkelijk blijven
maar waar ik gelukkig ben
Dromen die slechts een sprookje zijn
want op het ogenblik dat ik dit gedicht schrijf
weet ik met mijn verdriet geen blijf
verdriet maakt al men mooie dromen stuk
het lijkt wel of ik niet mag kennismaken met het woordje"geluk"
en ookal verlicht het schrijven van dit gedicht mijn verdriet
een remedie voor de eenzaamheid die ik beleef,is er niet
het doet me meer en meer tot het besef komen
dat ik geluk alleen maar zal vinden in mijn dromen...