Vakantie
Even lekker weg.. helemaal vrij
Lekker in Frankrijk
Alle tijd helemaal voor mij
Lekker lui doen
Liggen op het strand
Heerlijk genieten
Hoop maar dat ik niet verbrand
En lieve Freaks,
over een maand ben ik er weer
Met heel veel nieuwe gedichten
Geïnspireerd door het land, strand, de zee en het weer
Ik ga jullie lieve reacties missen
Maar niet zo lang en ik ben weer terug
en ik beloof het!
Dan plaats ik mijn vakantie-gedichtjes heel erg vlug!!
xxx
!ga donderdagochtend rond 5 uur weg.. en denk dat ik rond 11 augustus terug ben :)>