De eerste liefde in mijn levenj ben jij,mijn grote schat.
Ik zal je alles geven.
Alles wat je nog niet had.
Een tedere zoen op je wangen.
Een zoen van warmte zoete dromen.
Ik voel een hevig verlangen,om dicht bij jou te komen.
De enige echte ben jij.
Ik ben er van gaan houden.
Hou jij ook van mij?