Het is voor jou ook heel erg dubbel
Wat er in je leven nu gebeurt.
Ik koester een onze vriendschap,
Waar gevoelens heen en weer worden gesleurd.
Ik kan mijn diepste gevoel niet uiten
Want stel dat ik je kwetsen zou
Dus verstik ik in al mijn liefde
Die ik niet geven kan aan jou