Weet je wat ik nou
zo graag zou willen doen?
Dromen in jouw armen
net als toen
voordat het te laat was of te vroeg
wie zal het zeggen...
Wat ik nou zo graag zou willen doen
is te denken aan die dagen
en de nachten van toen
Dromen van de toekomst
Het verleden wordt vergeten
Verleden is uit de tijd
Alles gaat verloren
Alles gaat voorbij
Maar weet je wat zo vreemd is?
In al die tijd
In gedachten bleef je bij me
Je bleef altijd bij mij