Ik hou van je,
Is wat ik je graag wil zeggen,
Het gevoel wat jij bij mij los maakt
Is bijna niet met woorden uit te leggen.
Het is nu bijna 3 jaar geleden,
Maar ik vergeet nooit de eerst keer dat ik je zag,
Alles viel bij mij in het niets
Ik had alleen maar aandacht voor jou lieve lach.
Die zachte uitstraling,
Dat was ik niet van een jongen gewent,
Ik had een klote periode achter de rug
En jij kwam precies op het goede moment.
Mijn leven was een zooitje,
Ik modderde maar wat aan
Jij liet mij de schoonheid van liefde kennen
Mijn hart is voor jou open gaan staan.
Nu bijna 3 jaar later,
Ik zal mijn hart nooit meer aan een ander schenken,
Deze zekerheid heb jij mij gegeven
Zodat ik nu ook aan een toekomst wil denken.
Voor altijd samen
Iedere morgen wakker worden met jou,
vandaag de dag weet ik het zeker…
Jij bent degene aan wie ik mijn toekomst toe vertrouw.