Ik kan het nu op brengen je los te laten
Ik zie ons niet meer zitten en jij hebt het niet in de gaten
Ik heb het gevoel dat je af en toe walgt van mij
We hebben de liefde gevoeld maar dat is voorbij
De liefde tussen ons mis ik de laatste tijd
Ik zal je nooit als fout zien en heb zeker geen spijt
Ik heb van je gehouden en jij van mij
Ik voel nog steeds hetzelfde als ik met je vrij
Je bent een fantastische minnaar
Ik zit met ons in de knoop wist je dat maar
Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk
Jou zag ik altijd als een hemels geschenk
Jij ziet dit niet aan komen
Jij denkt hij heeft mij van je afgenomen
Hij liet me voelen dat ik speciaal ben
Anders dan wat ik van jou ken
Ik heb al te vaak om je gehuild
Maar jij hebt mij voor iets anders geruild
Jij hebt mij te vaak pijn en verdriet gedaan
Daarom zie je me vertrekken zonder die laatste traan