zonder jou is het leven zo anders
geen bloem die openbloeit
geen maan die in de lucht schijnt
geen zon die op komt..
omdat ik niet meer met je mag omgaan
ik mag mij niet meer pijn laten doen
maar nu mis ik jou
nu komen deze traantjes door jou
omdat ik jou mis
omdat ik nog steeds om jou geef
net alsof ik nu een blaadje mis
net alsof mij hartje nu niet compleet is
zonder jou is het veel anders
nu huil ik om jou
omdat ik jou mis
omdat ik wou dat jij weer om mij heen bent
een vogeltje tikte op mij raampje
maar waarom ben jij dat vogeltje niet?
was jij der niet om mij traan te veranderen in een glimlach
steeds vaker komen deze tranen
steeds vaker denk ik aan jou
omdat ik jou zo erg mis
jij doet mij weer pijn
waarom
waarom denk jij dat ik een stuk hout ben
een stuk houd ben die je zo kan breken
ik ben een mens hallo! ik heb ook een gevoel hallo?
krijg ik nog contact met jou?
ik mis jou mooie blauwe oogjes! ik mis jou! help me nou!
ik wil jou weer aan mij zijden
ik wil weer verdwalen in jou mooie oogjes
ik kan het niet
ik kan jou niet nog langer missen!
omdat ik zoveel van jou houd..
ik mag niet langer in jou mooie blauwe oogjes kijken
ik mag niet langer met jou omgaat
omdat jij mij weer in de put duwt
steeds dieper en dieper
waarom doe jij steeds mij pijn?
waarom breek jij steeds mij hartje?
als ik weer om jou geef, als ik weer voor jou leef, als ik weer van jou houd
zeg me waarom ik nog leef
zeg me waarom jij steeds mij hartje breekt