Hoe moet ik die uiten?
Hoe breng ik ze naar buiten?
Kunnen ze laten zien ...
Wie ik ben misschien ...?
Soms zijn gevoelens erg leuk ;
en lig ik in een deuk.
Maar ze zijn ook de waarheid ;
wat me niet altijd verblijd.
Heb ik een leuke dag ;
loop ik met een glimlach.
Gaat het niet zo goed ;
verlies ik soms de moed.
Soms kunnen ze zo'n fijn gevoel schenken;
als ik aan iets leuks zit te denken.
Iemand waar ik van houd geeft me een aai ;
Dan denk ik "zonder gevoelens is alles ZOOOO saai" .