een traan over je wang,
lieve meid waarom ben je zo bang.
ik zal er voor je zijn,
neem mijn hand,
ga met me mee naar niemandsland.
de tranen zullen we delen..
de pijn samen voelen..
laat me je gebroken hart zien..
vertel me wat je voelt..
ik begrijp vast wel wat je bedoelt..
laat me jou gedachtes lezen,
laat me in je ogen kijken..
ik rijk mijn hand,
en voer je mee naar niemandsland.
samen huilen, samen de pijn..
lieve meid ik zal er voor je zijn
voor jou meid
x buusje