Jij jochie met je snotterneus
De wereld in je stappers
Je krullenbol iets dappers
Een dagdroom als je levensleus
Lied van een tuinkabouter
Wordt elke dag iets stouter
Een snoepje als je hartenkeus
Je ondoordachte streken
Je met de dieren spreken
Zo in het klein ben je een reus
Je wereld moeders rokken
Het leven zal je lokken
En af en toe denk ik het heus:
Stond ik maar in jouw sokken