je zwaait je armpjes wild in 't rond,
een verbeten trek om je mond.
je wil niet weg van mij,
je huilde en zei.
lina,wil niet naar huis,
je vond hier je thuis.
je betraande oogjes keken mij aan,
ik kon ze amper weerstaan.
ik zag het verdriet in jouw papa zijn ogen,
zijn lippen trilden onbewogen.
mijn innerlijk voerde een tweestrijd,
hier is het waar onze wegen zich scheid.
ik duwde je voorzichtig naar je vader toe,
maar dat was voor jou taboe.
je liep op me toe en hield me stevig vast,
mijn moederinstinct werd aangetast.
ik nam je op en zette je in de wagen,
je begon hard met je vuistjes de slagen.
ik draaide mij om, op mijn wang een traan,
het spijt me,maar ik moest je laten gaan.
jouw plek is bij je papa thuis,
je toekomst,je huis.
maar 't is eender waar je gaat,
weet dan dat mijn deur altijd open staat.
ik zal je missen knul.