Ik had jou nog gesproken
Voor de laatste keer
Jouw warme knuffel
En jouw lieve kussen
Op mijn beide wangen
Staan voor altijd
In mijn hart gegrift
Bij het afscheid
Had ik jou nog gezegd
Je kan blijven
Maar jij had allang beslist
Daarom kwam jij, bij mij
Voor de laatste keer
Om
Zonder dat ik dat zelf wist
Voor altijd afscheid
Van mij te komen nemen
Vandaar die extra knuffels en kussen
Je hield me zo stevig vast
Een hele lange tijd
Toen jij
Jezelf het leven had ontnomen
Bleven er vragen komen
En ik had zoveel spijt
Dat ik jou toen
Heb laten gaan
Ik voelde toen toch al wat aan
Door te vragen
Of jij wilde blijven
Waarom
Is het me toen niet gaan dagen
Maar ik wist
Al zou ik het tien keer vragen
Jij zou toch zijn gegaan
Ik weet zeker
Jij bent in de Hemel
En je zal op me neerkijken
Misschien wel met een lach
En zachtjes tegen me fluisteren
Wees niet verdietig
Ik wilde het zo
Ik ben nu gelukkig
Jet