Je bent nu gegaan
Me wereld is vergaan
Het is mijn schuld
Dat is wat mijn gedachten vult
Je hebt het leen van je afgepakt
Me wereld is totaal ingezakt
Het mocht niet
Wat was het dat jouw gaan liet?
ik kan de pijn, angst en eenzaamheid niet aan
Ik zal de eerste volgende trein pakken en gaan…