waarom?
waarom dwaald steeds door mij hoofd
waarom doe jij mij zoveel pijn?
omdat ik van Jou houd?
is dat de enige reden , waarom jij mij pijn doet?
ik kan jou niet pijn doen!
ik kan niet jou pijn bezorgen
daarom houd ik teveel van jou!
nu zijn al deze tranen voor jou
omdat ik zoveel van jou hou
ik kan jou niet vergeten!
waarom doe jij mij zoveel pijn?
Waarom gebruik jij mij?
zeg het me! zeg me waarom
heb ik iets fout gedaan?
heb ik jou wat aan gedaan?
waarom breek jij mij steeds door de midden
net alsof ik hout ben
net alsof ik een geest ben
alsof je mij zomaar pijn kan doen
dat ik toch niet pijn voel
ik kan er niet meer tegen!
ik wil zo niet meer leven!
als jij mij toch altijd pijn doet
maar toch voel ik dat jij de enige voor mij bent
toch voel ik me rustig bij jou
waarom doe jij me toch zoveel pijn
en laat jij me rouwen om jou
en niet bij jou
ik verdwaal altijd in jou oogjes,
maar daarna doe jij mij hartje pijn?
Waarom ! zeg het me!