het spijt me zo echt
ik had je mijn lichaam niet zo mogen laten zien
het deed je zoveel pijn ik zag het
ik zag het verdriet in je ogen
maar waarom..
je wist dat ik het doe
dat ik dagelijks in mijzelf snij
of brand...
waarom ging je met die sigaret op je arm spelen
waarom...
ik vroeg toch om er mee te stoppen
het deed me zo'n pijn dat je dat deed
ik raakte in de war
maar dat maakt het niet goed
wat ik deed
ik liep weer weg
dat wat je zei dat ik dat nooit mocht doen
maar ik kon jullie niet meer onder ogen komen
sorry het spijt me echt
ik wil je geen verdriet doen
ik hou van je
en er komt een dag
dat ik je dat echt zeg....