Stamboom van de eeuwigheid
Leven lijden zoals het gaat,
Kijken waar het hene draait.
Wanneer je die draai gevonden hebt,
Klaar bent met het zoeken naar.
Begint een niewe zoektocht,
Het zoeken naar elkaar.
De liefde die je geeft, De liefde die je krijgt,
Zal schitteren in de eeuwigheid.
Met de stamboom die gegeven is,
En de stamboom die nog komt.
Gezegend met je kind,
Gaat het zoeken naar.
Door tot in de eeuwigheid,
Met de kinderen van elkaar.