Er zijn zo van die dagen
dat alles veel te lang duurt.
Dat elke seconde een minuut lijkt
en elke minuut een uur.
Er zijn zo van die dagen
dat alles zwart wordt
En je geen zin hebt om op te staan,
geen zin hebt om de dag te beginnen.
Vandaag is het zo een dag,
gsteren was het zo een dag
en morgen zal het ook zo een dag zijn.
But I’m willing to make the sacrifice.
De wereld sleept mij van de ene naar de andere kant.
Ze test elke vermogen dat ik bezit.
Onwetend voor wat het wil,
onwillend voor wat het weet.
Ach, ik haat het gewoon hoe ik mij voel deze avond.
En ik weet dat ik je in mijn leven nodig heb.
Ach, ik haat het gewoon hoe ik mij voel diep vanbinnen.
Ik moet het gewoon nog even beseffen.