Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het is over!
Het is over
2de ruzie van deze dag
Ik dacht bij mezelf daar gaan we weer
Toen ik je ogen zag
Dacht ik bij mezelf ik wil niet meer
Het begint altijd met een gesprek
Of van ik wil even met je praten
Maar op een gegeven moment is er een gebrek
Van respect voor elkaar en op dat moment wou ik je verlaten
Eigen initafief dat wou je toch zo graag zien
Ik heb gezegd wees alsjeblieft duidelijker dan
Maar is dit dan wat ik verdien?
Weet dat ik het niet meer kan
Toen besloot ik maar te gaan
Mijn spullen gepakt
En ben weggaan
Ben nog nooit zo verder gezakt
Een dieper dal hebben we nog nooit gehad
Nou weet je eindelijk dus
Ik ben je zat
Die nacht toch maar weer terug gekomen
Ben doorgelopen naar me kamer en sindsdien geen woord meer gezegd
Ik kon alleen nog maar dromen
Ik heb het je niet meer uitgelegd
Niet alleen ruzie met mij maar ook met je man
En ik heb het gevoel dat het mijn schuld is
Is alles mijn schuld dan?
Ik weet wel dat ik onze goede tijden mis
Ik zie er al een jaar lang niks meer van terug
De kloof tussen ons twee is nu veel te groot
Maar er is nu op dit moment ook geen enkele brug
Die ons de hulp bood
Ik vraag me af wat er nu gebeuren gaat
Dat we gewoon langs elkaar heen leven
Of dat je toch op een gegeven moment weer naast me staat
En dat we weer om elkaar kunnen geven
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
dead_girl
:
Vrijdag, juli 14, 2006 16:59
mooi geschreven
sterkte
knuff
liefs & beavj
dead_girl
Teddyje8
:
Vrijdag, juli 14, 2006 10:01
Heel mooi verwoord!Ik ben er zeker van dat jullie weer te samen komen!Sterkte en veel liefs Teddyje8
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
14 juli 2006
Thema's:
[IK]
[Moeders]
[Teleurstelling]