Ik zou...
Ik zou willen huilen
in jouw armen willen snikken
grote problemen hebben
die we samen oplosten.
Ik zou je willen vasthouden
dicht bij mij
en jou nooit meer loslaten.
Ik zou als een kindje
aan je hand willen lopen,
luisterend naar jou verhaaltjes
en mijn enorme kinderdromen vertellen.
Ik zou met jou stoeien, lachen, gillen
en door het leven gaan.
Ik zou met jou willen doorzetten
en niet zoals anderen
de moed verliezen.
Ik zou...
Wij zouden...
*Mijn lieve mama pleegde zelfmoord toen ik twaalf jaar oud was, ben er nu veertig en zou nog steeds...