waarom
waarom ben ik hier
waarom ben jij daar
waarom hou ik van jou
waarom hou jij niet van mij?
zie je het dan niet?
alleen je lach maakt mij,
maakt mij blij!
waarom zie je mij niet staan
waarom trek je je van mij niets aan
ik zou je echt alles geven
zonder jou wil ik gewoon niet leven
waarom ben ik niet daar
waarom ben jij niet hier
God zal het weten
Maar waarom ben ik dan niet daar
of ben jij dan niet hier?
voor evelientje