Als ik er morgen ineens niet meer zal zijn,
Beloof me dan één ding,
Heb geen pijn.
Ik wil geen tranen zien,
Ik wil geen verdriet,
Veel heb ik niet betekend,
Dus getreur verdien ik niet.
Als morgen ineens
Mijn ziel uit mijn lichaam zal verdwijnen,
Mis me dan niet,
Want de zon zal altijd blijven schijnen.
Voor jou en voor iedereen,
Alleen voor mij niet meer.
Maar geloof me,
Het is niet erg,
Want op een dag zie ik je weer.
Maar als morgen het leven voor mij voorbij is,
Weet dan wel,
Dat jij alles voor me betekent,
Ook al ben ik er dan niet.
Jij die er zo vaak voor me was,
Je hebt genoeg voor me gedaan.
Jij gaat nu je leven leven.
Daarom treur niet als ik er morgen niet meer ben.