De zon glinstert in het water,
de weerkaatsing zie ik in je ogen.
Je armen rusten om me heen,
je maakt je druk over later,
maar ik wil even niet verder kijken dan nu.
Je hand streelt langs mijn rug,
ik wil je graag dichtbij,
maar dan is er geen weg meer terug.
Je ogen kijken naar mij,
geniet, lieverd, geniet,
de woorden die je zei,
en ik doe mijn best,
Ik weet het is zo weer voorbij..
Maar laat me alsjeblieft nog even dromen,
je geeft me een kus op mijn wang,
en ik voel een vreemd gevoel opkomen.
Jij wilt niet dat ik straks zal gaan,
de tijd vliegt voorbij,
ze weigerde stil te blijven staan.
Een afscheidszoen en een knuffel,
en het is weer gedaan...
Hoop tot snel, lieverd