De geur
Jouw geur en het van mij
vermengt,
liefde
De geur van liefde
de geur van leven
de geur van ons samen,
samen één..
Die geur,
Die geur van jou,
van mij,
van ons samen,
Die geur van liefde
van leven
van vervult verlangen
De geur van vervuld verlangen.
De warmte
de geuren
de liefde
de lust, passie
bereikbaarheid
handtastelijke passie
uitgebroeit
tot een vervuld verlangen,
geuren,
geuren van rozen
van liefde de
geur van leven
De geur van jou en mij;
samen.
De geur van ongewassen vervulde verlangens,
in één nacht,
één dag,
samen
in donker, licht,
buiten
tussen lakens van zwart/wit.
De geuren
van samen zijn
van eeuwig even samen zijn
de geur van rozen,
zweet en
de geur waar jij
naar rook die avond,
die geur
die zo heerlijk rook
toen.
Die geur
die nu,
als ons is,
naar ons ruikt,
Die
geur
van ons
van de nacht
van alles
wat samen
zoals ons was.
geuren van leven
liefde
vervuld verlangen
en het eeuwig
samen zijn.
De schoonheid
van jou
van mij
van ons samen
als één,
als liefde
in dit leven
dat wij leiden
zo samen.
Zo liefdevol,
teder
heerlijk smakende
passie
die eerst zo broeierig
verlangde
naar het samen zijn
van nu
zoals wij
nu waren deze nacht
deze dag.
Onze schoonheid
Onze geuren
Onze liefde
niet voor eeuwig,
maar voor altijd!