Nooit eerder gevoeld...
Zo'n opluchting...
Zag de hemel oplichten in mijn droom...
Voelde de bevrijding van de wind..
Niets of niemand om me heen...
Niemand die me zou stoppen...
In mijn vrije val..
Naar beneden..
Zoekend naar de vrijheid van mijn lichaam...
Vindend de vrijheid van mijn geest...
Geen hoop en angst meer....
Alleen nog maar dromen...
Viel in een roes...
In het diepe....
Gat van de duisternis om me heen...
Het houdt me in zijn greep...
Kan het niet stoppen...
Niet stoppen het me te zeggen wat ik wel of niet moet doen...
Me te zeggen dat men lichaam niet goed genoeg is...
Me te zeggen dat mijn geest opgesloten is..
Ik niks meer te zeggen heb over mijn eigen lichaam..
Vallend in het gat..
Het gat van de liefde..
Wetent dat hij op me zal wachten...
Sta voor de keuze...
Terug naar jou...
Of vooraltijd gevangen in mijn droom..
Diepe gedachten in mijn hoofd...
Een steek door mijn hart...
Is dan mijn hele leven voor niets geweest...
Toch zie ik jou...
Ergens in de verte...
Mijn naam roepend...
Keer ik terug..
of..
Laat ik me gaan...
Gevoel van bevrijding...
Gevoel van liefde...
Alle hoop terug...
Ik moet je laten gaan...
Laat me los...
Laat me vallen...
Laat me gaan...
Vallend in het diepe zwarte gat...
Van mijn gevoel...
Sinds jij alles wegnam...
Alle gevoel...
Alle leven...
Laat me alsjeblieft gaan...Laat me los....