Waar ik constant aan denk,dagelijks voor bid en waar ik voor leef
wat voor mij zo belangrijk is,dat is een mooie toekomst voor mijn kinderen.
Geluk,gezondheid,dat is het allerbelangrijkste,mijn doel waar ik naar streef
met hoop,samenwerking,begrip en vertrouwen en God's wil kan niemand dit verhinderen.
Voor mijn allerliefste moeder die er altijd voor ons is in goede en slechte tijden
hoop ik ,wens ik, droom ik haar gelukkig te maken,haar hart voor altijd te verblijden.
Dan heb ik ook nog enkele bijzondere woorden voor mijn lieve geduldige man
mijn redder in nood,mijn soulmate die me niet altijd begrijpen kan
doch die er altijd voor me is,aan hem wil ik mijn oneindige liefde geven
hem laten weten hoe belangrijk en onmisbaar hij voor ons is
nu en in mijn verdere leven.
Aan mijn zusje,broertje,andere familieleden en vrienden wil ik hierbij ook laten weten
dat ik hun liefde en vriendschap echt waardeer en hun in dit gedicht ook niet ben vergeten.
Met heel veel liefde