Je weet wat je voor me bent
Mijn hoop,
Je weet dat ik van je hou
Heel veel van je hou,
Je weet dat ik aan je denk
De hele dag door,
Je weet dat ik om je huil
Als ik je verdriet voel,
Je weet dat ik met je meeleef
Als je pijn hebt,
Je weet hoe ik ben
Je kent me goed,
Je kunt me gedachten lezen
Ook al scherm ik ze af,
Je ziet de pijn in mijn ogen
Ook al zijn ze gesloten.
Je zit in me hart
Met een groot slot eromheen
Niemand kan je eruit halen
Als ik dat niet wil
Je zult er altijd zitten
Waar ik ook heen ga
Het belangrijkste is gewoon
Dat je weet..
Dat ik ontzettend veel van je hou