Dacht vandaag even aan de slechte dingen,
Die in het leven zouden kunnen gebeuren.
Aan vrienden die er misschien van de een
Op de andere dag er niet meer zijn.
Van dingen die helemaal niet gebeuren,
Van dingen die me nooit zijn overkomen.
Hoe ik me dan zou kunnen voelen,
Hoe ik me dan zou voelen breken.
Dat had ik niet moeten doen,
Ik kreeg het niet meer uit me hoofd.
Stel dat ik morgen een SMS zou krijgen,
En er in zou staan dat iemand er niet meer was.
Straks gebeurt het ook nog echt,
Waarom denk ik daaraan?
Ik word er alleen maar verdrietig van,
Ik had dat gewoon niet moeten doen…