Ik voel het, maar wil het niet weten,
ik weet het, maar wil het niet voelen.
Als ik onder de dekens kruip om te vergeten,
lig ik enkel maar te woelen.
Ik voel het, maar wil het niet weten,
want als ik het weet moet ik voelen.
Ogen dicht, negeer de onheilsprofeten
onze liefde zal toch nooit bekoelen?
Hoezeer ik het ook heb geprobeerd,
de waarheid heeft mij achterhaald.
Ik weet, ik voel, en hoe je het ook went of keert;
de ontkenning heeft gefaald.