Lieve ludo
Waarom heb je mij verlaten?,
is dat omdat je mij hate!
Je moet weten dat ik nog van je hou,
en je never nooit vergeten zou.
Ik wil je nog als mijn knuffelbeer en mijn schat,
maar daar heb ik ook alles mee gehad.
Kwam je nu maar terug bij mij,
dan ben ik al reuze blij.
Waarom kon je niet langer bij ons blijven,
want dan hoefde ik dit alles ook niet te schrijven.
Lieve ludo die tijd met jou bleef ik je ook altijd trouw,
en je moet weten dat ik voor altijd van je hou.
Ik voelde me zelfs wel eens rot,
toen kocht ik altijd voor jou m n schat een bot.
We gingen ook wel eens met z n vijfen naar het bos,
dan rende jij er altijd zo lief op los.
Ik heb nu tranen in mijn ogen,
want ik kan het lieverd nog steeds niet geloven.
dat je me hebt verlaten,
is dat omdat je mij hate?
Je bent er nu al een paar jaar niet meer,
en dat ik je moet missen doet me nog het meeste zeer.
Ik weet ook nog dat je me vriendin omver rende,
was dat omdat je haar al heel lang kende?
Je blijft ook voor altijd in mijn gedachten,
ook dat zou je nooit verwachten.
Dat ik me hele leven,
om jou zou blijven geven.
Je bent ook mijn engeltje van goud,
waarom!! ludo werd je niet zo oud?.
Waarom had je niet langer kunnen leven,
dan hadden we samen nog veel kunnen beleven.
Lieve ludo jij bent ook niet de enige die uit mijn leven is verdwenen,
maar er zijn wel weer nieuwe verschenen.
Maar om jou had ik nog het meeste verdriet,
is het daarom dat je mij verliet?????
LIEVE HOND IK HOU VAN JE EN ZOU EN KAN JE NOOIT VERGETEN!!!!!!
IK MIS JE!!!!!!
DIKKE KUS EN KNUFFEL
JE BAASJE
JESSICA!