sorry voor die keren dat ik je teleurstelde
sorry voor die momenten van pijn
kijk me alsjeblieft in de ogen
zie je dat vuur niet
dat zo fel brand voor jou
weet dat ik nog altijd van je hou
ik luister weer van zo'n lied
wat me ogen nat doen maken
en ik hoor het breken van mijn hart
ik probeer de muziek harder te zetten
zodat ik het niet hoef te horen
maar ik voel de steken nog steeds
ik ben erg verward
ik voel die gemene beestjes in em hart boren
om het met leegte te vullen
ik wil rondrennen
ik wil schreeuwen en brullen
ik wil jou armen om mij heen
je adem voelen en je strelende vingers
maar ik ben bang
bang dat die nooit meer gaan komen
en die blauwe ogen,
nooit meer naar mij zullen kijken
zoals ze dat in het begin deden..