Droom Of Werkelijkheid
Ik stond te wachten op jou
Was veel te vroeg
Maar uit de mensenmassa
Kwam jouw lieve gezicht tevoorschijn
Jouw warmte die ik voelde
Toen jij jouw armen weer om me heen sloeg
Jouw handen die mijn gezicht weer pakten
En mijn haar zachtjes streelde
Jouw lippen die teder de mijne weer zochten
Jouw mond die teder de mijne weer omsloot
Jouw liefde voel het door mijn hele lijf stromen
De intensheid van het gevoel
" Van ik heb jou zo gemist"
Was zo overweldigend aanwezig
En wij twee wandelen samen hand in hand
In een waas van een dichte mist
Omringt door een gouden rand
We gaan door de poort van de liefde
Een plaats slechts aan enkele voorbehouden
Om daar te mogen komen en te ervaren
Wij twee mochten daar gaan
En het samen meemaken
Maar helaas je kan er maar
Voor een bepaalde tijd zijn
Dan moet je terug
Naar die andere wereld naar het echte leven
En dat is nu net het minpunt
Want als je, je daar eenmaal hebt begeven
Wil je alsmaar meer het verlangen
Nog groter geworden
Maar je zult het los moeten laten
Je zult het voor even moeten laten gaan
Zulke liefdes blijven altijd bij elkaar komen
Omdat het je hart diep heeft geraakt
Dan nestelt het zich diep in je ziel
En kan je er nooit geen afstand van nemen
Geloof me van zo een liefde
Kan je alleen dromen
Ik werd te vroeg wakker
ik had nog in mijn droom willen blijven
Jet