Niet meer dan een vage herinnering
die zo nu en dan opflakkert
ik wilde dat het gewone leven doorging
maar m'n moederinstinct is wel aangewakkert
Er is een verlangen geboren
die langzaam steeds sterker wordt
na een mooie kans te hebben verloren
omdat het nu nog niet hoort