Lieve kees
Ik weet dat ik het je al veel vaker heb gezegt
dat ik verder wil met jou...
het is dan ook steeds weer een gevecht
en toch voor mijn gevoel een beetje afstand hou
Voor jouw gevoel mischien helemaal niet
ik weet niet wat jij hiervan denkt
ik weet niet wat jij hiervan ziet
wat jij op dit gebied kent
Ik wil jou zeker niet in de weg staan
al beteken jij meer voor mij dan ik toegeven wil
ik weet dat ik mijn leven met jou verder wil gaan
en ik zal blijven hopen....op de achtergrond en stil
Ik hoop dat jij ooit meer voor mij gaat voelen
ik weet niet zeker of dit gaat gebeuren
weet wel dat mijn gevoel voor jou niet zal bekoelen
afijn... eigenlijk moet ik gewoon niet zo zeuren
het is nog veel te vroeg voor jou
je kan je nog lang niet helemaal geven
ook al weet ik(slik)... dat ik van je hou
ik moet geduld hebben, mischien lang...mischien maar even...
Liefs moni