Zoek de kracht,
Angstig in een hoekje,
Verlaten van dit leven,
Zit je na te denken
Wat je nog van jezelf kunt geven
Je voelt je op,
Verdriet en pijn,
Je kruipt in een leeg hoekje
Zodat je helemaal alleen kunt zijn
Om even na te denken,
Wie je bent en wat je doet
Hoe je je leven in wil delen
En hoe alles nu dan verder moet
Stil kijk je om je heen,
De leegte heeft je in zijn macht,
Radeloos ben je op zoek
Op zoek naar dat kleine beetje kracht….