Holle woorden, lege zinnen
Een hoofd vol chaos
Teveel om waar ook te beginnen
Zoveel gedachten, zo verschrikkelijk veel
Gisteren, morgen, mogelijke en onmogelijke
Ik zoek naar het geheel
Ik zoek naar een draad
Om te volgen, om te zien
waar dit toch allemaal om gaat
Waar ligt de oorsprong, de oorzaak
Wanneer en waar is het eind
Wie weet hoe ik daar geraak
Het zit zo vol en voelt zo leeg
Niemand om mee te delen
Het brengt teveel teweeg
Ze zullen niet snappen hoe een pijn het doet
niet te weten wat te zeggen
hoe ik het omschrijven moet
Zo leeg, zo hulpeloos en zo alleen
Met niemand kunnen en willen delen
en zo gaan mijn gedachten nergens heen