We blijven komen
Met alles wat je doet
Want je bent zo anders
Je hebt het precies
Wat ik zoek
Wat wij zoeken
Zit in jou, jou gezicht
Een speelse glimlach
Naar het onbekende
Het onbekende, dat zijn wij
En ondeugend lachen wij
Om hoe je precies het hebt
Wat wij willen hebben
Want jij hebt het haar
Haar, oh, precies goed
De juiste lengte lacht het ons toe
Als zonnestralen die stralen
En zwoel kijk ik je aan
Vergetend aan ons
Ik denk alleen aan jou
En geef een knipoog
Een knipoog op je mond…
Jij knipoogt terug…