Lang geleden zwom ik
Nog vol harmonie tussen de vissen
In eenheid met het water
Alsof ik er een deel van was
Lang geleden zweefde ik
Vrij met de vogels
Over wolken , onder de sterren
Op weg naar het zuiden
Lang geleden…
Lang geleden …
Nu sta ik met vaste voet op de grond
Ik haal de vissen uit het water
En de vogels uit de lucht
Ik ontzie de natuur voor mijn eigen wil