Uiteindelijk is het pad niet zo lang
En ligt het einde niet zo ver
Stap bij stap
Simpel als dat
Vanuit één opzicht
Breedte in samenspel met lengte
Afstand?
Uitzoeken door reis in juiste richting
Vraag naar omstandigheid
Omgeving in vergelijking met het denkvermogen
Hoe ver dan ?
Korte weg naar dat einde
Gemak vóór doorzettingsvermogen ?
Of de uitdaging van het leven ...