Ik zak dieper door het grond, van alle ellende
Want mijn leven is niet perfect het is zo’n bende
Ik probeer naar het rand te grijpen, ik hou eraan vast
Ik hou het niet zo lang vol meer, het geeft zo’n last
Ik zak langzamer hand dieper naar mijn ondergang
Nog heel even en mijn leven duurt niet meer zo lang
Huilend schreeuw ik om hulp, help me nou
Ik schreeuw zo hard mogelijk, ik schreeuw om jouw
Niemand hoort me, ik word gek van het gedoe
Maar ik kan echt niet meer, ik ben te moe
Ik kijk nog 1 keer naar boven, en ontspant mijn hand
En begreep dat het al te laat was, en los laat ik het rand