Vingers die strelen door je haar
handen die vrijven over je rug
twee lichamen die elkaar raken
lippen die naar elkaar smachten
een zuchtje hier en daar
lieve woordjes
En dan
open je je ogen ,
weer aant dromen
was dit allemaal maar eens waar
dan lag ik in je armen weleens waar .
Xxx Eenzaam zieltje xxX